Logo circle

Inschrijving geopend
Nu nog met early bird korting!

Wij geloven in een kerk die zal

VERNIEUWEN. VERSCHILLEN. VERBINDEN.

Daarom willen wij jou inspireren en motiveren om samen met anderen deze kerk te zijn. NAZ::CON is dan ook de conferentie voor alle leden en vrienden van de Kerk van de Nazarener.

NAZ::CON vindt plaats van 2-4 oktober 2020 in Vlaardingen. Het wordt een bijzondere conferentie voor alle leeftijden. Boeiende sprekers zoals Scott Daniels, inspirerende diensten met onder andere Brian Fentress, interessante workshops met bijvoorbeeld Matthijs Vlaardingerbroek voor kinderwerkers en met Bram Rebergen voor jeugdleiders. En er is meer. Op zondag hebben we de Stadsgehoorzaal afgehuurd voor een bijzondere dienst met zoveel mogelijk mensen. Deze dienst zullen we live streamen zodat er op zoveel mogelijk plekken kan worden aangehaakt. Tegelijkertijd zal er ook een speciale kinderdienst zijn met Matthijs Vlaardingerbroek.

Vanaf nu kun je je inschrijven voor NAZ::CON met een early bird korting van €20,50 (geldig tot 1 april 2020). Dus boek nu nog voor €64,50 per persoon.

Wil je informatie ontvangen over de ontwikkelingen en andere aanbiedingen zoals hotel kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.