LINE-UP

Alle sprekers en workshopleiders op een rijtje.

: :

Scott Daniels

Scott Daniels is Predikant van de Nampa College Church of the Nazarene in Idaho. Daarnaast geeft hij regelmatig les in theologie en ethiek aan Northwest Nazarene University. Hij weet zijn ervaring als predikant en als docent op een indrukwekkende manier te integreren. Hij spreekt regelmatig op conferenties, seminars en op universiteiten. Ook heeft hij verschillende boeken geschreven en draagt hij bij aan boeken, tijdschriften en vakbladen. Scott en zijn vrouw Debby hebben vier kinderen en houden van reizen. Ze hebben een diepe passie voor de kerk en vooral voor het toegankelijk en praktisch maken van moeilijke en rijke theologische onderwerpen voor alle volgelingen van Jezus.

: :

Brian Fentress

Brian Fentress is een internationaal bekende dirigent, vocalist, zangcoach, songwriter en producer. Het is zijn verlangen om zijn kennis en vaardigheden te delen met ieder die het ontvangen wil. Hij doet dit zowel door op te treden als door les te geven op veel plaatsen in Amerika en Europa. Hij heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het creëren van levensveranderende muzikale ervaringen en het geven van kwaliteitsonderwijs aan zangers en zangeressen op alle niveaus.

www.thefentressexperience.com

: :

Bram Rebergen

Bram Rebergen is werkzaam als algemeen directeur bij Youth for Christ Nederland. Inmiddels heeft hij als spreker en in niet mindere mate als schrijver landelijke bekendheid verworven. Kenmerkend is zijn directe, kwetsbare, confronterende en humorvolle stijl van spreken waarbij hij de confrontatie met zijn eigen leven niet schuwt. Zelf vindt hij het belangrijk dat ‘het volk’ zijn taal en inhoud begrijpt en zoekt hij steeds weer naar de relatie met het leven van alledag.

: :

Matthijs Vlaardingerbroek

Matthijs Vlaardingerbroek is een veelgevraagd christelijk verhalenverteller, buikspreker en goochelaar. Hij speelt jaarlijks zo’n twee honderd voorstellingen in basisscholen, gezinsdiensten en bedrijven, in vakantiebijbelweken, op conferenties en studiedagen. Hij vindt het naar eigen zeggen een feest als hij door verhalen, creatieve ideeen, video’s, voorstellingen, boeken en columns medereizigers met goede moed weer op pad kan helpen. Het is zijn streven om door zijn werk anderen te inspireren, aan te moedigen hun weg met Jezus te vervolgen en van het leven met Jezus een avontuur te maken.

: :

Jij

VERNIEUWEN. VERSCHILLEN. VERBINDEN. Daar gaan we voor. Want samen zijn we goed nieuws! En we kijken ernaar uit jou persoonlijk te mogen ontmoeten tijdens naz::con. We hopen dat je deel wilt zijn van een bijzondere ontmoeting met mensen en God. Je bent van harte welkom!