Logo circle

Wij geloven in een kerk die zal

VERNIEUWEN. VERSCHILLEN. VERBINDEN.

NAZ::CON is de allereerste conferentie voor alle leden en vrienden van de Kerk van de Nazarener in Nederland. Het is een groots en inspirerend evenement, waar je in verbinding met andere Nazareners, geniet van je weg met Jezus en je geloof verder verdiept. Tijdens dit weekend zijn er bijzondere diensten, lezingen en workshops en is er ruime gelegenheid voor creativiteit en ontmoeting.

Het thema van deze conferentie is: VERNIEUWEN. VERSCHILLEN. VERBINDEN.

David zong ervan (Ps. 51:10), Paulus schrijft erover (2 Kor. 4:16): we worden als gelovige mensen dag aan dag vernieuwd; elke morgen een nieuw leven. Dat werkelijk geloven betekent dat je bevrijd bent van de last van gisteren en echt een nieuwe start mag maken, elke dag opnieuw. Dat is niet alleen voor ieder van ons persoonlijk een geweldige belofte, maar ook voor ons als gemeentes en kerk in Nederland. We worden vernieuwd, dag aan dag.

Daarmee willen we ook een verschil maken in de wereld, in onze eigen omgeving. Als nieuwe mensen, opgestaan met Jezus, mogen we zijn belofte verspreiden, mogen we andere mensen ook laten ervaren dat ze bevrijd van het oude, steeds een nieuwe kans krijgen. Als nieuwe mensen mogen we de liefde van God verspreiden. Mogen we laten zien, dat we niet van deze wereld zijn, maar geliefde kinderen van God – en dat iedereen daarbij hoort!

We doen dat in verbondenheid met elkaar; als Nazareners (Christenen) overal. Hoe heerlijk en inspirerend kan het zijn, als je ervaart hoe talrijk wij werkelijk zijn. Niet alleen je eigen gemeente, maar een landelijk netwerk. Als wij elkaar daarin vinden, en vervolgens een verbindende factor in de samenleving kunnen zijn, zijn we vernieuwend en maken we het verschil!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Een feest van aanbidding met mooie muziek met onder ander Brian Fentress
  • Inspirerende en vernieuwende diensten met Scott Daniels
  • Een seminar met Scott Daniels over met Jezus onderweg zijn in de 21ste eeuw
  • Seminars met Bram Rebergen en Matthijs Vlaardingerbroek voor ouders en leiders van tieners en kinderen over een blijvend verschil maken in hun levens
  • Een enthousiaste zangworkshop met Brian Fentress
  • Zaterdag overdag een kinderprogramma (4 tot 12 jaar) en een crèche (1 tot 4 jaar)
  • Het vieren van onze verbinding als leden en vrienden van de Kerk(en) van de Nazarener met veel ruimte voor ontmoeting en gesprekken (de kosten zijn dan uiteraard ook inclusief lunches en diner)